Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонтен комплект вариатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е и това е вярно, значи по мое мнение, тоя комплект има смисъл, ако луфтът е малък, някои са изкарвали по 15-20 хиляди, така казват.При други се разтропва по бързо, ако износването е по голямо.Когато майстора сменя ремъци, ако има и познания може да провери луфтът, това съм чувал аз.Други хора, други мнения
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

вариатор

Те му мнение от опит: ремонтен комплект, не знам колко е било износването, ама с нон-стоп каране и нова Селения 20к, с рем.комплект изкара 7-8 хил км преди да се разтрака отново като ЮМЗ с бензиново запалване на вилка преди фейслифта 86', та ми спореха тука алфистите че карам дизел.
      Сложих нов вариатор и заспа, 15 000 км вече и още не го чувам (а аз знам как трака заминал вариатор).
      Ремонтния комплект има смисъл само ако мотора се разглабя така и така и за нещо друго, и колата после няма да се кара много км, т.е. ефекта ще е по-дълготраен. Тия алфи не обичат всеки ден разкостване.
      Alfa 156 2.0 - ех,
      Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
      Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
      Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
        Те му мнение от опит: ремонтен комплект, не знам колко е било износването, ама с нон-стоп каране и нова Селения 20к, с рем.комплект изкара 7-8 хил км преди да се разтрака отново като ЮМЗ с бензиново запалване на вилка преди фейслифта 86', та ми спореха тука алфистите че карам дизел.
        Сложих нов вариатор и заспа, 15 000 км вече и още не го чувам (а аз знам как трака заминал вариатор).
        Ремонтния комплект има смисъл само ако мотора се разглабя така и така и за нещо друго, и колата после няма да се кара много км, т.е. ефекта ще е по-дълготраен. Тия алфи не обичат всеки ден разкостване.
        Благодаря ти
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Working...
        X